Az Euro-Geo Kft. története

Az Euro-Geo Kft.-t 1990-ben alapította a MOM (Magyar Optikai Művek) vezető mérnökeiből, és a német Gottlieb Nestle GmbH. menedzsmentjéből megalakult tulajdonosi kör.

A társaság fő profilja a földmérő és építőiparban használatos műszerállványok és egyéb mérőeszközök gyártása, forgalmazása. A saját előállítású termékeken kívül a Gottlieb Nestle GmbH. kizárólagos magyarországi forgalmazójaként, annak teljes geodéziai és lézeres műszerpalettáját, és a francia FAYNOT- cég határjelölő rendszerét importálja.

Az Euro-Geo Kft. Zalaegerszegi gyárában integrált gyártmány és gyártóeszközfejlesztés, késztermékgyártás, kiegészülve a német Gottlieb Nestle GmbH. által végzett marketinggel, a teljes világpiacon versenyképes, speciális igényeket is kielégítő kínálatot hozott létre.

A vállalat egyik legfontosabb erőssége, az egyedi és változó igényekhez való gyors és rugalmas alkalmazkodás. A vevői elvárásokkal szembeni maximális megfelelés mellett, kiemelt fontosságú az elérhető legjobb minőség biztosítása.

A legfontosabb külföldi törzsvásárlók neve fémjelzi azt a színvonalat, amely az (US MIL-T-140S1E) USA hadiipari előírásainak is megfelel. (Leica, Trimble Navigation, Pentax, Topcon, BOSCH, Würth, Berner).

A TÜV Pfalz által auditált DIN EN ISO 9001-2000-nek megfelelő minőségbiztosítási rendszer regisztrációs száma: 73100 1678-1