Állványtáska – zsákszerű változat

Rendkívül erős, tartós PTP anyagból, hordheverrel készül. Zsák alakú, 1320 x 325 mm méretű. Felül erős fonott zsinórral összehúzható. Kényelmesen elnyeli az állványt, a szitezőlécet, de még 6 db kitűzőrudat is.

Cikkszám: 550403-555 Kategóriák: ,

Leírás

 • cikkszám: 550403-555
 • Rendkívül erős, tartós PTP anyagból, hordheverrel készül.
 • Zsák alakú, 1320 x 325 mm méretű.
 • Felül erős fonott zsinórral összehúzható.
 • Kényelmesen elnyeli az állványt, a szitezőlécet, de még 6 db kitűzőrudat is.

További információk

Méret

1320 x 325 mm

  Kiemelt termékeink

  Csatornaállvány -500 – +610 cm

  A csatornaállvány segítségével a lézerszkenner (pl. FARO Focus 3D) az aknába gyorsan a kívánt mélységig leengedhető. A meghajtás működtethetőhajtókarral vagy akkumulátoros csavarozógéppel is. A csatornaállványt 5 db 1 m-es oszloppal szállítjuk. Mindegyik oszlop használatával a taposócsúcsok síkjától számítva kb. 4 m mélység érhető el. Tartalék 1 m-es oszlopok külön vásárolhatók.

  Kiemelt termékeink

  Karbonállvány GEO Delta 93-169 cm

  A karbonszálas alapanyagok egyre kedveltebbek és elterjedtebbek a méréstechnikában is. Régóta kedvelt alapanyaga prizmabotoknak és GPS-botoknak. Az utóbbi időben már állványok gyártása is folyik karbonszálas anyagok felhasználásával.

  Kiemelt termékeink

  Kettős pentaprizma tokkal

  A kettős pentaprizma egy egyszerű, de fontos optikai eszköz az egyenesbe álláshoz, derékszög kitűzéséhez vagy a derékszög ellenőrzéséhez, egy pont egyenes vonalhoz történő merőleges illesztéséhez. A kettős pentaprizmában két ötszögletű üvegprizma helyezkedik el.