Kihajtható magasságmérő adapter TELEFIX mérőléchez

A TELEFIX 8 és 10 méteres teleszkópos mérőlécekre felcsavarozható 70 cm hosszúságú, derékszögben kihajtható, a használatot követően visszacsukható magasságmérő adapter. Az összecsukhatóság miatt a mérőléccel együtt is helytakarékosan, a mérőléchez mellékelt hordtáskában szállítható, tárolható.

Cikkszám: 18409001-2 Kategória:

Leírás

Jellemzők:

 • A TELEFIX 8 és 10 méteres teleszkópos mérőlécekre felcsavarozható 70 cm hosszúságú, derékszögben kihajtható, a használatot követően visszacsukható magasságmérő adapter.
 • Az összecsukhatóság miatt a mérőléccel együtt is helytakarékosan, a mérőléchez mellékelt hordtáskában szállítható, tárolható.
 • A tartósságot az erős műanyagbevonat garantálja.

Műszaki adatok:

 • Mérési tartomány: 1,03 – 5 m
 • Tömeg: 3.100 g

Előnyös tulajdonságok:

 • A teleszkópos mérőlécek könnyű, ugyanakkor erős, strapabíró szerkezeti elemekből készülnek.  Kiválóan bírják a mindennapos intenzív használatot.
 • A teleszkópos kivitel révén helytakarékosak szállításkor és tároláskor.
 • Az eloxált alumíniumból készült, négyszögű profilok kiemelkedő stabilitást biztosítanak a teleszkóptagok bármilyen hosszúságú kihúzása esetén.

További információk

Saját nettó tömeg

3100 g

  Kiemelt termékeink

  Csatornaállvány -500 – +610 cm

  A csatornaállvány segítségével a lézerszkenner (pl. FARO Focus 3D) az aknába gyorsan a kívánt mélységig leengedhető. A meghajtás működtethetőhajtókarral vagy akkumulátoros csavarozógéppel is. A csatornaállványt 5 db 1 m-es oszloppal szállítjuk. Mindegyik oszlop használatával a taposócsúcsok síkjától számítva kb. 4 m mélység érhető el. Tartalék 1 m-es oszlopok külön vásárolhatók.

  Kiemelt termékeink

  Karbonállvány GEO Delta 93-169 cm

  A karbonszálas alapanyagok egyre kedveltebbek és elterjedtebbek a méréstechnikában is. Régóta kedvelt alapanyaga prizmabotoknak és GPS-botoknak. Az utóbbi időben már állványok gyártása is folyik karbonszálas anyagok felhasználásával.

  Kiemelt termékeink

  Kettős pentaprizma tokkal

  A kettős pentaprizma egy egyszerű, de fontos optikai eszköz az egyenesbe álláshoz, derékszög kitűzéséhez vagy a derékszög ellenőrzéséhez, egy pont egyenes vonalhoz történő merőleges illesztéséhez. A kettős pentaprizmában két ötszögletű üvegprizma helyezkedik el.