Állványcsillag 500 mm hosszúságú szárral, gumizsinórral

Üvegszálas poliamid-származékból készült fejjel, 500 mm-es eloxált alumínium-profillal. Meggátolja az állványlábak esetleges szétcsúszását, egyben védi a sérülékeny padló felületét. Az állvány az állványcsillaghoz rugalmas szilikongumi-zsinórral rögzíthető. Az Euro-Geo által gyártott mindegyik műszertartó állványhoz használható.

Cikkszám: 13929000 Kategóriák: ,

Leírás

 • cikkszám: 13929000
 • Üvegszálas poliamid-származékból készült fejjel, 500 mm-es eloxált alumínium-profillal.
 • Meggátolja az állványlábak esetleges szétcsúszását, egyben védi a sérülékeny padló felületét.
 • Az állvány az állványcsillaghoz rugalmas szilikongumi-zsinórral rögzíthető.
 • Az Euro-Geo által gyártott mindegyik műszertartó állványhoz használható.

További információk

Saját nettó tömeg

500 g

  Kiemelt termékeink

  Csatornaállvány -500 – +610 cm

  A csatornaállvány segítségével a lézerszkenner (pl. FARO Focus 3D) az aknába gyorsan a kívánt mélységig leengedhető. A meghajtás működtethetőhajtókarral vagy akkumulátoros csavarozógéppel is. A csatornaállványt 5 db 1 m-es oszloppal szállítjuk. Mindegyik oszlop használatával a taposócsúcsok síkjától számítva kb. 4 m mélység érhető el. Tartalék 1 m-es oszlopok külön vásárolhatók.

  Kiemelt termékeink

  Karbonállvány GEO Delta 93-169 cm

  A karbonszálas alapanyagok egyre kedveltebbek és elterjedtebbek a méréstechnikában is. Régóta kedvelt alapanyaga prizmabotoknak és GPS-botoknak. Az utóbbi időben már állványok gyártása is folyik karbonszálas anyagok felhasználásával.

  Kiemelt termékeink

  Kettős pentaprizma tokkal

  A kettős pentaprizma egy egyszerű, de fontos optikai eszköz az egyenesbe álláshoz, derékszög kitűzéséhez vagy a derékszög ellenőrzéséhez, egy pont egyenes vonalhoz történő merőleges illesztéséhez. A kettős pentaprizmában két ötszögletű üvegprizma helyezkedik el.