Állványtáska – Nestle változat

Erősített alsó- és felső résszel, műszálas alapanyagból, zippzáras fedéllel, hordheverrel készül Max. 1100 mm összecsukott hosszúságú állványok férnek bele a fedél lezárásával.

Cikkszám: 13931001 Kategóriák: ,

Leírás

  • cikkszám: 13931001
  • Erősített alsó- és felső résszel, műszálas alapanyagból, zippzáras fedéllel, hordheverrel készül
  • Max. 1100 mm összecsukott hosszúságú állványok férnek bele a fedél lezárásával.

További információk

Méret

1100 x 200 mm

Saját nettó tömeg

620 g

    Kiemelt termékeink

    Csatornaállvány -500 – +610 cm

    A csatornaállvány segítségével a lézerszkenner (pl. FARO Focus 3D) az aknába gyorsan a kívánt mélységig leengedhető. A meghajtás működtethetőhajtókarral vagy akkumulátoros csavarozógéppel is. A csatornaállványt 5 db 1 m-es oszloppal szállítjuk. Mindegyik oszlop használatával a taposócsúcsok síkjától számítva kb. 4 m mélység érhető el. Tartalék 1 m-es oszlopok külön vásárolhatók.

    Kiemelt termékeink

    Karbonállvány GEO Delta 93-169 cm

    A karbonszálas alapanyagok egyre kedveltebbek és elterjedtebbek a méréstechnikában is. Régóta kedvelt alapanyaga prizmabotoknak és GPS-botoknak. Az utóbbi időben már állványok gyártása is folyik karbonszálas anyagok felhasználásával.

    Kiemelt termékeink

    Kettős pentaprizma tokkal

    A kettős pentaprizma egy egyszerű, de fontos optikai eszköz az egyenesbe álláshoz, derékszög kitűzéséhez vagy a derékszög ellenőrzéséhez, egy pont egyenes vonalhoz történő merőleges illesztéséhez. A kettős pentaprizmában két ötszögletű üvegprizma helyezkedik el.