Állványkocsi

Erős, galvanizált, 850 mm hosszú acélprofillal készül, a kerekek rögzíthetők. Az állvány az állítható hosszúságú műszálas hevederrel stabilan rögzíthető az állványkocsihoz. Gyors pozícióváltást tesz lehetővé az egyes mérési pontok között, ismételt állványfelállítás nélkül. Külső- és belső térben egyaránt használható. Villámgyorsan szét- és összeszerelhető, kis szállítási helyigényű. Az Euro-Geo által gyártott tetszőleges normál magasságú műszertartó állvánnyal használható.

Cikkszám: 13900000 Kategóriák: ,

Leírás

 • cikkszám: 13900000
 • Erős, galvanizált, 850 mm hosszú acélprofillal készül, a kerekek rögzíthetők.
 • Az állvány az állítható hosszúságú műszálas hevederrel stabilan rögzíthető az állványkocsihoz.
 • Gyors pozícióváltást tesz lehetővé az egyes mérési pontok között, ismételt állványfelállítás nélkül.
 • Külső- és belső térben egyaránt használható.
 • Villámgyorsan szét- és összeszerelhető, kis szállítási helyigényű.
 • Az Euro-Geo által gyártott tetszőleges normál magasságú műszertartó állvánnyal használható.

További információk

Saját nettó tömeg

8000 g

  Kiemelt termékeink

  Csatornaállvány -500 – +610 cm

  A csatornaállvány segítségével a lézerszkenner (pl. FARO Focus 3D) az aknába gyorsan a kívánt mélységig leengedhető. A meghajtás működtethetőhajtókarral vagy akkumulátoros csavarozógéppel is. A csatornaállványt 5 db 1 m-es oszloppal szállítjuk. Mindegyik oszlop használatával a taposócsúcsok síkjától számítva kb. 4 m mélység érhető el. Tartalék 1 m-es oszlopok külön vásárolhatók.

  Kiemelt termékeink

  Karbonállvány GEO Delta 93-169 cm

  A karbonszálas alapanyagok egyre kedveltebbek és elterjedtebbek a méréstechnikában is. Régóta kedvelt alapanyaga prizmabotoknak és GPS-botoknak. Az utóbbi időben már állványok gyártása is folyik karbonszálas anyagok felhasználásával.

  Kiemelt termékeink

  Kettős pentaprizma tokkal

  A kettős pentaprizma egy egyszerű, de fontos optikai eszköz az egyenesbe álláshoz, derékszög kitűzéséhez vagy a derékszög ellenőrzéséhez, egy pont egyenes vonalhoz történő merőleges illesztéséhez. A kettős pentaprizmában két ötszögletű üvegprizma helyezkedik el.