Menetátalakító-csatlakozó adapter 5/8″-1/4″

5/8” anyamenettel és 1/4” orsómenettel rendelkező csatlakozó adapter Alapanyag: üvegszálas poliamid-származék, galvanizált menetes acélbetéttel.

Cikkszám: 550380-1313M1 Kategóriák: ,

Leírás

 • cikkszám: 550380-1313M1
 • 5/8” anyamenettel és 1/4” orsómenettel rendelkező csatlakozó adapter
 • Alapanyag: üvegszálas poliamid-származék, galvanizált menetes acélbetéttel.

További információk

Méret

62 mm x 30 mm

  Kiemelt termékeink

  Csatornaállvány -500 – +610 cm

  A csatornaállvány segítségével a lézerszkenner (pl. FARO Focus 3D) az aknába gyorsan a kívánt mélységig leengedhető. A meghajtás működtethetőhajtókarral vagy akkumulátoros csavarozógéppel is. A csatornaállványt 5 db 1 m-es oszloppal szállítjuk. Mindegyik oszlop használatával a taposócsúcsok síkjától számítva kb. 4 m mélység érhető el. Tartalék 1 m-es oszlopok külön vásárolhatók.

  Kiemelt termékeink

  Karbonállvány GEO Delta 93-169 cm

  A karbonszálas alapanyagok egyre kedveltebbek és elterjedtebbek a méréstechnikában is. Régóta kedvelt alapanyaga prizmabotoknak és GPS-botoknak. Az utóbbi időben már állványok gyártása is folyik karbonszálas anyagok felhasználásával.

  Kiemelt termékeink

  Kettős pentaprizma tokkal

  A kettős pentaprizma egy egyszerű, de fontos optikai eszköz az egyenesbe álláshoz, derékszög kitűzéséhez vagy a derékszög ellenőrzéséhez, egy pont egyenes vonalhoz történő merőleges illesztéséhez. A kettős pentaprizmában két ötszögletű üvegprizma helyezkedik el.