Gumitalp-készlet taposóhoz

Tartós, rugalmas fekete TPE anyagból fröccsöntéssel készül. A felszereléshez szükséges húzószegecsekkel együtt szállítjuk. (3 db gumitalp + 6 db húzószegecs) Biztos állvány-felállítást tesz lehetővé sima, csúszós aljzaton, ugyanakkor óvja a sérülékeny felületet. Az Euro-Geo által gyártott bármelyik állványra felszerelhető. (kivétel: 551935-901 és 551945-901 nehézállványok)

Cikkszám: 550092 Kategóriák: ,

Leírás

 • cikkszám: 550092
 • Tartós, rugalmas fekete TPE anyagból fröccsöntéssel készül.
 • A felszereléshez szükséges húzószegecsekkel együtt szállítjuk. (3 db gumitalp + 6 db húzószegecs)
 • Biztos állvány-felállítást tesz lehetővé sima, csúszós aljzaton, ugyanakkor óvja a sérülékeny felületet.
 • Az Euro-Geo által gyártott bármelyik állványra felszerelhető. (kivétel: 551935-901 és 551945-901 nehézállványok)

  Kiemelt termékeink

  Csatornaállvány -500 – +610 cm

  A csatornaállvány segítségével a lézerszkenner (pl. FARO Focus 3D) az aknába gyorsan a kívánt mélységig leengedhető. A meghajtás működtethetőhajtókarral vagy akkumulátoros csavarozógéppel is. A csatornaállványt 5 db 1 m-es oszloppal szállítjuk. Mindegyik oszlop használatával a taposócsúcsok síkjától számítva kb. 4 m mélység érhető el. Tartalék 1 m-es oszlopok külön vásárolhatók.

  Kiemelt termékeink

  Karbonállvány GEO Delta 93-169 cm

  A karbonszálas alapanyagok egyre kedveltebbek és elterjedtebbek a méréstechnikában is. Régóta kedvelt alapanyaga prizmabotoknak és GPS-botoknak. Az utóbbi időben már állványok gyártása is folyik karbonszálas anyagok felhasználásával.

  Kiemelt termékeink

  Kettős pentaprizma tokkal

  A kettős pentaprizma egy egyszerű, de fontos optikai eszköz az egyenesbe álláshoz, derékszög kitűzéséhez vagy a derékszög ellenőrzéséhez, egy pont egyenes vonalhoz történő merőleges illesztéséhez. A kettős pentaprizmában két ötszögletű üvegprizma helyezkedik el.