Hordtáska szintező szetthez

Teljes szintező szett egy helyen történő biztonságos tárolására és szállítására szolgáló, strapabíró műszálas anyagú, vastagon párnázott táska. A táska belső tere rugalmasan osztható. Egy normál munkamagasságú (kb.90-180 cm) szintezőállvány és tetszőleges szintezőműszer részére biztosít elegendő helyet. A szintezőléc részére a zippzáras, szintén vastagon párnázott fedélen egy külső rekesz került kialakításra.

Cikkszám: 15905000 Kategóriák: ,

Leírás

 • cikkszám: 15905000
 • Teljes szintező szett egy helyen történő biztonságos tárolására és szállítására szolgáló, strapabíró műszálas anyagú, vastagon párnázott táska.
  A táska belső tere rugalmasan osztható. Egy normál munkamagasságú (kb.90-180 cm) szintezőállvány és tetszőleges szintezőműszer részére biztosít elegendő helyet.
  A szintezőléc részére a zippzáras, szintén vastagon párnázott fedélen egy külső rekesz került kialakításra.

  Kiemelt termékeink

  Csatornaállvány -500 – +610 cm

  A csatornaállvány segítségével a lézerszkenner (pl. FARO Focus 3D) az aknába gyorsan a kívánt mélységig leengedhető. A meghajtás működtethetőhajtókarral vagy akkumulátoros csavarozógéppel is. A csatornaállványt 5 db 1 m-es oszloppal szállítjuk. Mindegyik oszlop használatával a taposócsúcsok síkjától számítva kb. 4 m mélység érhető el. Tartalék 1 m-es oszlopok külön vásárolhatók.

  Kiemelt termékeink

  Karbonállvány GEO Delta 93-169 cm

  A karbonszálas alapanyagok egyre kedveltebbek és elterjedtebbek a méréstechnikában is. Régóta kedvelt alapanyaga prizmabotoknak és GPS-botoknak. Az utóbbi időben már állványok gyártása is folyik karbonszálas anyagok felhasználásával.

  Kiemelt termékeink

  Kettős pentaprizma tokkal

  A kettős pentaprizma egy egyszerű, de fontos optikai eszköz az egyenesbe álláshoz, derékszög kitűzéséhez vagy a derékszög ellenőrzéséhez, egy pont egyenes vonalhoz történő merőleges illesztéséhez. A kettős pentaprizmában két ötszögletű üvegprizma helyezkedik el.